Vloerwerken

U droomt van een nieuwe vloer voor de badkamer, woonkamer of keuken? Of misschien plant u wel een grondige renovatie van uw hele woning? Stop met dromen en zet uw plannen om in de realiteit. Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon levert en plaatst de vloer van uw dromen, of het nu gaat om natuursteen, graniet, keramiek of een ander soort tegel.

Wij plaatsen tegels op een lijmbed of in de volle mortel, al naargelang uw voorkeur. Uiteraard staan wij u graag bij met gericht advies, ook voor het maken van uw keuze wat type vloer betreft. U kan uw keuze maken uit het ruime assortiment van Vinckier in Diksmuide. Bij het afwerken van de vloer kan u kiezen uit diverse voegkleuren. Wij zorgen voor een perfecte, nette plaatsing. Volledig volgens uw wensen en met een fijn oog voor detail. Bovendien kunnen we ook zorgen voor de plaatsing van bijpassende plinten en raam- en vloerdorpels.

Voor we uw vloer plaatsen, komen we de nodige opmetingen bij u ter plekke doen. Wij plaatsen vloeren in zowel nieuwbouwwoningen als bij renovatie. Uiteraard zorgen wij daarbij indien gewenst ook voor het uitbreken van uw oude vloerbekleding. Zo maken we het u nog makkelijker.

U wenst meer informatie of een afspraak te maken? Neem dan zeker even vrijblijvend contact met ons op.

Back to Top