Terrassen

U bent aan het bouwen of verbouwen en droomt van het perfecte terras, waar u heerlijk kan vertoeven op zomerse dagen? Ook dan is Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon het ideale startpunt. Wij leveren en plaatsen alle soorten natuursteentegels zoals blauwe steen, graniet, basalt en kandla. Alles hangt af van uw persoonlijke smaak. Voor elke bouwstijl bestaat wel een geschikte steen die het plaatje helemaal vervolledigt. En natuurlijk zijn we steeds bereid om u bij te staan met het nodige advies voor het maken van uw keuze of het geven van tips voor het onderhoud van uw terras.

Wij zorgen voor een volledige afwerking van uw terras, inclusief de voorbereidende grondwerken. We beschikken over een eigen bobcat om deze vlot voor u te kunnen afwerken. Daarnaast staan we ook in voor het afbreken van uw oud terras, het leggen van buizen, stabilisé, ingewerkte, geurdichte deksels, en noem maar op. En uiteraard kan u ook hier rekenen op een vakkundige plaatsing met een afwerking tot in de puntjes.

Wij nemen zowel grote als kleine projecten aan en garanderen steeds een optimale service. Wij komen graag ter plaatse om de nodige opmetingen te doen en een vrijblijvende offerte op te stellen. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken.

Back to Top