Faiences

BVBA A.V.H.D. Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon - Aartrijke - FaiencesBij A.V.H.D. kan u ook terecht voor het leveren en plaatsen van wandtegels of faiences. In de toonzaal van Vinckier in Diksmuide kan u kiezen uit een ruim aanbod van tegels. Geeft u de voorkeur voor graniet, marmer, keramiek of nog een ander materiaal? En voor welke kleur(en) en afwerkingen kiest u, wat tegels en voegen betreft? Ook met het patroon kan volop gespeeld worden om zo oneindig veel effecten te bekomen. Zo kan u tegelwanden creëren die helemaal bij uw smaak en de beoogde stijl passen.

Indien gewenst staan wij u graag bij met het nodige advies en uiteraard kan u op ons rekenen voor de perfecte plaatsing, volledig naar uw wensen. Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten zorgen wij voor een vlot verloop van de werken en leggen we het nodige oog voor detail aan boord.

Ook vochtige ruimten vormen geen probleem voor ons. Bij inloopdouches maken we de ondergrond eerst waterdicht met kerdi-matten, een afdichting uit zacht polyethyleen. Dit is belangrijk om later vochtproblemen te vermijden.

Wij komen vrijblijvend de nodige opmetingen doen en maken ook altijd graag een offerte op. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om alvast een afspraak te maken. Wij helpen u steeds met veel plezier verder.

Back to Top