Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon

BVBA A.V.H.D. Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon - AartrijkeAl vijftien jaar lang is Algemene Vloerwerken Hans Denolf & Zoon (A.V.H.D.) een begrip in Aartrijke en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in vloerwerken en het leggen van terrassen. Maar ook voor de vakkundige plaatsing van wandtegels (faicences) kan u steeds bij ons terecht.

Of het nu gaat om vloeren van uw badkamer, keuken, woonkamers, het plaatsen van faiences, of de aanleg van een nieuw terras: u krijgt steeds de keuze uit de vele beschikbare materialen zoals natuursteen, graniet, blauwe steen, basalt. Ook keramische steen behoort tot de mogelijkheden. U kan de keuze maken in de toonzaal van Vinckier in Diksmuide. Wij staan u graag bij met ons professioneel, op jarenlange ervaring gebaseerd advies om u te helpen bij het maken van uw keuze. Ook voor advies voor het onderhoud van uw vloeren kan u steeds bij ons terecht.

Wij komen steeds alle nodige opmetingen zelf bij u thuis verrichten, alvorens we een vrijblijvende offerte opmaken. Alle werken worden vlot en correct uitgevoerd door zaakvoerder Hans en zoon Dylan. Wij waken hierbij over een perfecte uitvoering met oog voor details en houden uiteraard maximaal rekening met uw wensen.

Wij zijn vooral actief in de regio Oost-en West-Vlaanderen maar komen ook graag ter plaatse in andere regio’s. Contacteer ons gerust voor meer informatie. Wij helpen u steeds met veel plezier verder.

Back to Top